in

Τήνος – Απαγορευτικό απόπλου αύριο από Πειραιά και Ραφήνα

Στιγμιότυπο από το λιμάνι του Πειραιά, Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025. Αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία βρέθηκαν οι ταξιδιώτες του Αυγούστου καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά. Εκατοντάδες εκδρομείς που έφθασαν στο λιμάνι για να φύγουν με τα πρωινά δρομολόγια, ενημερώθηκαν ότι είναι σε ισχύ μέχρι νεωτέρας απαγορευτικό απόπλου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές αναμονής, μπροστά από τους καταπέλτες των πλοίων. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία αύριο Σάββατοε στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας με προορισμό την Τήνο, λόγω κακοκαιρίας.

 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στα πελάγη του Αιγαίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τα αυριανά ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Τήνο από τον Πειραιά και από τη Ραφήνα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αυτά είναι – Οι ναυτικοί που ξέδωσαν σε στριπ κλαμπ στην Καλλιθέα…

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι πολύ τυχερό κορίτσι, είναι υπέροχος»