in

Συλλήψεις για παράνομο εμπόριο και «μαϊμού» έρανο στη Φλώρινα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας δύο Έλληνες ηλικίας 29 και 35 χρόνων που εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης να διαθέτουν προς πώληση διάφορα εργαλεία, χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη αδεία και τα παραστατικά έγγραφα αγοράς.

  • Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του 35χρονου βρέθηκαν 19 κασετίνες με διάφορα εργαλεία, δυο σβουράκια, ένα κρουστικό δράπανο και μια συσκευασία επαναφορτιζόμενου λαμπτήρα. Τα παράνομα είδη κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

ΟΙ ίδιοι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε μια 39χρονη Ελληνίδα που εντοπίστηκε να κάνει παράνομα έρανο στη Φλώρινα με την πώληση εντύπων και περιοδικών. Η 39χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν έντυπα και περιοδικά, δύο μπλοκ αποδείξεων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 135 ευρώ. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η “κομμένη” Ειρήνη από το GNTM θα σε κάνει να… αλληθωρίσεις με το υπέροχο στήθος της

Τον παντρεύτηκε και πέθανε μια εβδομάδα μετά τον γάμο- Tο μυστήριο με τον θάνατο της Χριστίνας