in

Περιστέρι ΤΩΡΑ – Εξαφάνιση 46χρονου ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την εξαφάνιση του Πέτρου Χριστοδουλάκη 46 ετών γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου. Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν από την περιοχή του Περιστερίου.

Στην ανακοίνωσή του για την εξαφάνιση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει συγκεκριμένα ότι από τις 3 το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου αγνοείται ο 46χρονος Πέτρος Χριστοδουλάκης από το Περιστέρι.

«Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του σήμερα, 28/06/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χριστοδουλάκης Πέτρος έχει ύψος 1.70 μ., έχει μαύρα μάτια, κοντά μαύρα μαλλιά και είναι αδύνατος. Τη μέρα που εξαφανίστηκε, είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συγκινεί η Ιουλία Καλλιμάνη – «Δεν έχω μνήμες από τον πατέρα μου, έχω όμως μια εικόνα χαραγμένη στο μυαλό μου»

Αφροδίτη Γραμμέλη – Περήφανη και τρισευτυχισμένη μανούλα στην αποφοίτηση του γιου της