in

Νίκολας Γκάλιτζιν – Ποιος είναι ο κούκλος Ελληνοβρετανός ηθοποιός που ποστάρει non stop Ελλάδα

Ο ηθοποιός Νίκολας Γκάλιτζιν είναι ένα νέο, ανερχόμενο αστέρι που βλέπει την καριέρα του στο Χόλιγουντ σιγά-σιγά να απογειώνεται. Είναι 29 ετών, μισός Βρετανός από την πλευρά του πατέρα του και μισός Έλληνας από την πλευρά της μητέρας του. Γεννήθηκε το 1994 στο Λονδίνο. Ο πατέρας του, Geoffrey Leo Alexander Galitzine, είναι επιχειρηματίας στο Λονδίνο, του οποίου οι επιχειρηματικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια επιχείρηση ανακύκλωσης γυαλιού. Η μητέρα του, Λόρα Μαρία Κωνσταντίνα Παπαγιάννη, είναι ελληνικής καταγωγής. Η αδερφή του, Λέξι, είναι εικονογράφος και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Ο Νίκολας πρωταγωνίστησε στo «Cinderella», στη rom-com ταινία «Purple Hearts» και στο «Red, White & Royal Blue» του Netflix. Τώρα, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mary & George» με την Τζούλιαν Μουρ, καθώς και στην ταινία «The idea of you» με την Αν Χάθαγουεϊ.

  • Στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδύεται έναν νεαρό μουσικό που ερωτεύεται μια μεγαλύτερή του single mom (Αν Χάθαγουεϊ) και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ηλικιακό χάσμα. Το 2023 ο Νίκολας ανακοινώθηκε ως ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής ανδρικών ενδυμάτων για τον πολυτελή οίκο μόδας Fendi. Την ίδια χρονιά, έκανε το μοντέλο για την παγκόσμια καμπάνια Ανδρικών Ενδυμάτων Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023/24. Ακόμη, τραγουδάει, χορεύει και παίζει κιθάρα. Ο ίδιος λατρεύει την ελληνική του καταγωγή και κληρονομιά και μιλάει πολλές φορές γι’ αυτήν. Μάλιστα, ανεβάζει συχνά βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media, όπου μιλάει ελληνικά ή χορεύει ελληνικούς χορούς με την αδελφή του. Επίσης, μοιράζεται πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές του τα καλοκαίρια στη χώρα μας.

Πριν από λίγες ημέρες ο 29χρονος ηθοποιός έκανε μια χιουμοριστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. Μίλησε για τις τελευταίες του διακοπές με τους γονείς του στην Ελλάδα, όπου ήρθε αντιμέτωπος με ένα πλήθος νεαρών θαυμαστριών του. Συγκεκριμένα, είπε όταν βρέθηκε στην Ακρόπολη, κάποιες μαθήτριες -που ήταν και θαυμάστριές του- τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον κυνηγούν. «Πήγα στην Ακρόπολη και μόλις βρέθηκα εκεί πρέπει να είχαν κάποια σχολική εκδρομή ή κάτι τέτοιο. Ξαφνικά βρέθηκα μπροστά σε εκατό κορίτσια που με αναγνώρισαν και άρχισαν να με κυνηγούν. Οπότε, χρειάστηκε να αρχίσω να τρέχω στην Ακρόπολη για να προφυλάξω τον εαυτό μου. Τελικά, πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και της ζήτησα να έρθει να με πάρει», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ψυχοκόρες – Γιούλικα Σκαφιδά – Αυτό είναι το τέλος της Μάγιας

Ο Τσαλίκης αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του