in

OMGOMG

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Αυτό είναι το λευκό βαν που πρόδωσε τους συλληφθέντες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έπειτα από τη σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται στην εγκληματική πράξη.

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε την ημέρα της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το λευκό βαν την ημέρα δολοφονίας του δημοσιογράφου φέρεται να οδηγούσε ο 48χρονος που συνελήφθη και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν στην υποστηρικτική ομάδα. Το βαν ανήκει στην σύντροφο του 48χρονου και χρησιμοποιείται από εταιρεία καθαρισμού, ιδιοκτησίας τους, με έδρα τη Νίκαια.

Ο 48χρονος και ο 40χρονος αδελφός του, που εκτιμάται πως ήταν πάνω στη μηχανή,  οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

Η κατάθεση του 48χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου, το βαν οδηγούσε ο 48χρονος. Πριν από περίπου 15 μέρες κλήθηκε να καταθέσει και ρωτήθηκε επιμόνως από τους αστυνομικούς γιατί το βαν βρισκόταν κοντά στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ.

  • Ο 48χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να είπε πως δεν μπορεί να θυμηθεί πού ήταν το φορτηγάκι εκείνες τις ημέρες, υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως να πρόκειται για σύμπτωση.

Στη ΓΑΔΑ κλήθηκε και η σύντροφός του, προκειμένου να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις, παρότι η έρευνα δεν ήταν επικεντρωμένη σε εκείνη.

Όπως έγραψε και χθες το enikos, οι αστυνομικοί αναλύοντας τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των συλληφθέντων, διαπίστωσαν πως τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, τα κινητά των δύο αδελφών που συνελήφθησαν ήταν κλειστά για αρκετή ώρα. Παράλληλα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό το χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκαν δύο επιχειρησιακά τηλέφωνα (τα λεγόμενα “πακιστανικά”), τα οποία είχαν αγοραστεί από κατάστημα στους Αμπελόκηπους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με άτομο, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία, αλλά δεν είναι ανάμεσα στους κατηγορούμενους.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σώθηκε από θαύμα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού – Κοντέινερ διέλυσε το αυτοκίνητο του

Σοκ στη Ρόδο – «Βραχιολάκια» σε 30χρονο οδηγό ταξί για τα επεισόδια με τα αυτοκίνητα της Uber