in

Νανά Βενέτη – «Έχω τη σύγκριση μιας άλλης εποχής. Μου φαίνονται τα πράγματα κάπως περίεργα”

Τη Νανά Βενέτη συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο, όπως είδαμε το πρωινό της Τετάρτης στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει τόσο για την τηλεοπτική της απουσία όσο και για την εικόνα της κωμωδίας σήμερα.

  • Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Βενέτη παραδέχθηκε αρχικά πως “δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δεν μου αρέσει πολύ η κατάσταση αυτή σήμερα. Εγώ έχω τη σύγκριση μιας άλλης εποχής, κάτω από άλλες συνθήκες και μου φαίνονται τα πράγματα κάπως περίεργα”.

“Δεν έχω ζηλέψει κανέναν ρόλο στις σημερινές τηλεοπτικές δουλειές αν και έχει πολύ ωραίες σειρές. Ίσως είναι και η πολιτική ορθότητα που παίζει ρόλο, βέβαια, αλλά η κωμωδία δεν είναι αυτή που ήξερα, που εν πάση περιπτώσει γελάς χωρίς όριο”.

  • “Ξέρεις πόσα χρόνια έχω σταματήσει; Αλλά ο κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχω σταματήσει. Το 1995 δήλωσα και σταμάτησα επισήμως” υπογράμμισε, παράλληλα, η Νανά Βενέτη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 13 Τούρκοι που συνελήφθησαν με τα όπλα στον Έβρο

Μετρήστε τη μέση σας για να δείτε αν είστε υγιείς, συνιστούν οι ειδικοί