in

Μαρία Αναστασοπούλου – «Εξέτασα ό,τι μου προτάθηκε και επέλεξα…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία έκανε τον απολογισμό της σεζόν και αναφέρθηκε φυσικά και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά.

Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα.

Μπορεί να υπήρξαν πολλές προτάσεις και με τιμά το γεγονός αυτό. Ήταν μια καλή συγκυρία. Λειτουργώ με κουτάκια. Εξέτασα ό,τι μου προτάθηκε και επέλεξα ανάλογα με τα θέλω μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα με το κριτήριο ότι έφτασε η ώρα να βγω μόνη μου μπροστά. Για εμένα κερδισμένος είναι ο επαγγελματίας που το προϊόν στο οποίο συμμετέχει πηγαίνει καλά. Εάν σε αυτή την προσπάθεια κάποιος είναι πιο μπροστά ή πιο πίσω ή παράλληλα με εσένα και όλα πηγαίνουν καλά τότε είναι όλοι κερδισμένοι.

Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή Αρένα. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο.

Η σχέση μου με τους γονείς μου είναι μια σχέση αγάπης και αδυναμίας. Συζητάμε τα πάντα. Πιο κοντά είμαι με τη μητέρα μου», κατέληξε η Μαρία Αναστασοπούλου μιλώντας για τον ΑΝΤ1, τον Γιώργο Παπαδάκη και την ζωή της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στις Αφίδνες σε δάσος της περιοχής

Συνελήφθη μεθυσμένος με μαχαίρι – Είχε μπουκάρει και σε σπίτι επιχειρηματία