in

Ζαρίφη για Μενεγάκη – «Δεν μπορώ να σου πω αν θα λείψει, γιατί …»

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Επόμενα τηλεοπτικά σχέδια;

  • Κάνω σχέδια, αλλά ακόμη δεν έχω το πλαίσιο του πώς και τι. Η τηλεόραση στις μέρες μας είναι σε μια αστάθεια και πιστεύω ότι θα αργήσουμε φέτος να κατασταλάξουμε. Είναι μια δουλειά που αγαπώ και θα ήθελα να παραμείνω και του χρόνου. Δεν είμαι όμως εξαρτημένη από το… γυαλί.

Θα σε ξαναδούμε στο θέατρο;

  • Αυτό κι αν μου έχει λείψει! Το θέατρο είναι ένα δημιουργικό ναρκωτικό, που σου μαθαίνει άπειρα πράγματα. Θέλω σίγουρα του χρόνου να επιστρέψω στη σκηνή.

Ηθοποιία ή παρουσίαση; Τι προτιμάς;

  • Εδώ τώρα μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και η απάντηση είναι… το ραδιόφωνο! Αυτός είναι ο μόνιμος σύντροφός μου και πιο πιστός. Είναι η δουλειά που γνωρίζω καλύτερα από όλες και δεν έχω σταματήσει εδώ και 27 χρόνια.

Πώς βλέπεις την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη; Θα λείψει από την τηλεόραση;

  • Η Ελένη έχει αυτόν τον αέρα της πραγματικής σταρ. Είναι μια γυναίκα με το χρωμόσωμα Χ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα λείψει, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι του χρόνου δεν θα τη βλέπουμε κάπου. Την αγαπώ και θέλω να υπάρχει στην τηλεοπτική -και όχι μόνο- καθημερινότητά μου.

Θα ξαναέκανες πρωινό στην παλιά, κλασική του μορφή;

  • Μόνο σε αυτή θα έκανα. Αν και δημοσιογράφος και με πολύ διάβασμα στην Εγκληματολογία, θα ήθελα ένα πρωινό κέφι, χορό, ξεφάντωμα. Οχι για αποβλάκωση, αλλά για θετική ενέργεια. Και φυσικά με ένα κομμάτι σατιρικού σχολιασμού της επικαιρότητας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χανιά ΤΩΡΑ – Νεαρός μόλις 25 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – “Χθες είχαμε 61 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία”