Λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου του late night show «Στην αγκαλιά του Φάνη», ο Φάνης Λαμπρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Το ’Χουμε». Με ειλικρίνεια, μίλησε για την προσωπική του ζωή, την εντυπωσιακή απώλεια κιλών, αλλά και τη σχέση του με τη σάτιρα.
Οι δηλώσεις του Φάνη Λαμπρόπουλου
«Μου πήρε λίγο χρόνο, είμαι σαν ποδοσφαιριστής 38 χρονών. Δεν έχω πολλά ψωμιά ακόμα, θα παίξω μπάλα 2-3 χρόνια ακόμα, πρέπει να βάλω το γκολ τώρα. Έχασα πολλά κιλά. Δεν ήθελα να τα χάσω, απλά πήγα για εξετάσεις αίματος και πήρα τις εξετάσεις του πατέρα μου. Είχα τις ίδιες τιμές με εκείνον, που είναι 78 χρονών. Ο μικροβιολόγος μού είπε “πρέπει να κάνεις κάτι τώρα, έχεις και δύο παιδιά”. Είχα χοληστερίνες».
«Το τελευταίο διάστημα έχω χάσει 20 κιλά, το ’ράψα, κλάμα και κλαρίνο. Είναι δύσκολο. Σκοπός μου να τα ξαναπάρω! Έχω χάσει κιλά και τα έχω ξαναπάρει, όπως όλοι όσοι ταλαιπωρούνται με δίαιτες. Εμείς έχουμε τα κατοχικά σύνδρομα των γονιών μας, όσο κρέας δεν έφαγαν, μας το έδωσαν με το παραπάνω. Δεν είμαι παρουσιαστής ούτε ραδιοφωνικός παραγωγός. Αν κάνω κάτι καλά, είναι ότι φτιάχνω καλές ομάδες, προπονητή θα με χαρακτήριζα».
Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη και αναφερόμενος στη σάτιρα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ανέφερε:
«Το όριο το βάζει το ακροατήριο και η πρόθεση. Όλοι κάνουμε αστεία που αν ειπωθούν δημόσια μπορεί να χτυπήσουν άσχημα. Στο τέλος της ημέρας είσαι υπεύθυνος για αυτό που λες, όχι για αυτό που καταλαβαίνει ο άλλος».



GIPHY App Key not set. Please check settings