in

Φαινόλες – Πώς επηρεάζουν τα προϊόντα καθημερινής χρήσης την υγεία της καρδιάς

Οι φαινόλες είναι φυσικές ενώσεις που βρίσκονται σε πολλά τρόφιμα και ποτά, όπως φρούτα, λαχανικά, καφές, κρασί και σοκολάτα. Ειδικότερα, οι φαινόλες ανήκουν στην κατηγορία των φυτοχημικών και είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα από τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, η κατανάλωσή τους συνδέεται με τη βελτίωση της καρδιοαγγειακής υγείας και τη μείωση του κινδύνου καρδιοπαθειών.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τζένη Καζάκου – «Με τους γονείς μου έχουμε περάσει και καλά και άσχημα»