in

CryCry OMGOMG

Διοικητής Νοσοκομείου Λάρισας – «Ευχόμαστε τα καλύτερα- Αγαπήσαμε τον Γεράσιμο και την οικογένειά του

Έναν σύντομο απολογισμό της πορείας που είχε ο 20χρονος Γεράσιμος από τη στιγμή που έφτασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – λίγο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – μέχρι την αναχώρησή του για το Ανόβερο της Γερμανίας, όπου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του δε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης έκανε ο διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Βλαχάκης τόσο στην πρώτη αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων που έφερε ο 20χρονος – σημειώνεται πως είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη – μέχρι και πριν από λίγες ώρες, όταν και εξελίχθηκε η διακομιδή.

Ειδικότερα, ο κ. Βλαχάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «Ξημερώματα της 1η Μαρτίου, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών έφτασε στο Νοσοκομείο μας, στα Επείγοντα ως πολυτραυματίας ο 20χρονος από τον Βόλο. Αντιμετωπίστηκε με χειρουργείο και εν συνεχεία έγινε εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έκτοτε ο Γεράσιμος ήταν στη ΜΕΘ, είχε τη νοσηλεία από το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό, το οποίο θα ήθελα να συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρείχε και έδωσε τη δυνατότητα σε αυτό το παιδί λίγες ώρες πριν να φύγει για το Ανόβερο της Γερμανίας σε ένα εξειδικευμένο κέντρο όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία του εκεί. Ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί αγαπήσαμε και τον Γεράσιμο και όλη του την οικογένεια».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νίκος Οικονομόπουλος – Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σύντροφό του

Τάσος Χαλκιάς – «O Πέτρος Φιλιπππίδης ζήτησε δικαιωματικά και θαρραλέα να παίζονται επαναλήψεις του»