in

Αλάτι – To καλό, το κακό και το… νόστιμο

Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασµένη µε την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισµού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγµα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίµων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις µεγάλες µετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί µακρόν.

Διαβάστε την συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ελένη Μενεγάκη – «Λέμε ότι ο Καραφώτης ερωτεύτηκε, να μην τον ακυρώνουμε»

Μαρίνα Σάττι – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη Eurovision και ο λόγος που την φυγάδευσαν