in

Ζωή Κρονάκη – “Αν στα νούμερα τηλεθέασης είσαι στον μέσο όρο του καναλιού και πάνω, είσαι καλά”

Την Ζωή Κρονάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σιδηρόπουλος, όπως είδαμε το πρωινό της Τρίτης στον αέρα του Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το συμβόλαιο που έχει με την ΕΡΤ όσο και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κρονάκη παραδέχθηκε αρχικά πως “είναι νωρίς ακόμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτό που έχουμε υπογράψει εμείς είναι σίγουρα μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο – Ιούλιο. Παρακολουθώ πάντα τα νούμερα, το έχω δηλώσει από την αρχή”.

“Παρακολουθώ τα δικά μου, των άλλων, όταν δεν ήμουν στην τηλεόραση και πάλι παρακολουθούσα τα νούμερα. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να βλέπω τι γίνεται”.

“Βέβαια και τα νούμερα είναι κάτι σχετικό γιατί όλα έχουν να κάνουν ασφαλώς με τον μέσο όρο του καναλιού που βρίσκεσαι επομένως, αν είσαι στον μέσο όρο και πάνω, είσαι καλά” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του Alpha.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οδηγός ταξί έβγαλε μαχαίρι σε συνάδελφό του για τις κούρσες από και προς το αεροδρόμιο – «Έχει κατηγορηθεί για κλοπές πελατών»

Η πρώτη αντίδραση του Τσουβέλα για τη μήνυση από ιερέα. «Χρησιμοποιεί την εκκλησία για να πάρει followers! Γελάω…»