in

CryCry LOLLOL

«Ζητιανεύει» φαγητό στον Κορυδαλλό ο Λύτρας – Το «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο του για μία προκαταβολή

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, τρόφιμος πλέον των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας, «ζητιανεύει» τροφή από τους συγκρατουμένους του.

 

Παρότι έχει το δικαίωμα να προμηθευτεί προϊόντα από το κυλικείο της φυλακής, εντούτοις το γεγονός ότι οι παραγγελίες γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, καθιστούν αδύνατη την προμήθεια και έτσι μέχρι να ψωνίσει, θα πρέπει να σιτίζεται από το φαγητό της κουζίνας του καταστήματος, κάτι το οποίο δεν θέλει.

 

 

  • Έτσι, αναγκάζεται σύμφωνα με το newsit να «δανείζεται» τροφή από τους δύο συγκρατουμένους του στο κελί.

Κυρίως από τον λεγόμενο «μανάβη» – ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων που οδηγήθηκε στη φυλακή για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης – ο οποίος τον προμηθεύει με προϊόντα μέχρι την Τρίτη, όποτε θα μπορεί πλέον να αγοράσει, όχι φυσικά με μάρκες, όπως εσφαλμένα έχει αναφερθεί, αλλά χρεώνοντάς τον σε έναν συγκεκριμένο ατομικό αριθμό που λαμβάνει κάθε κρατούμενος μετά τον εγκλεισμό του για να μπορεί να ψωνίζει.

 

  • Οι «πολικές» θερμοκρασίες στο κελί, το «θερμό» επεισόδιο με πελάτη που του είχε πάρει προκαταβολή για υπόθεσή του και η αποφυγή προαυλισμού

 

Η θερμοκρασία του κλιματιστικού μέσα στο κελί είναι τόσο χαμηλή με αποτέλεσμα ο χώρος να θυμίζει ιγκλού. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι μετά την άφιξή του, υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο της ΣΤ’ πτέρυγας, έναν αστυνομικό κρατούμενο, ο οποίος τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο για μια προκαταβολή, που είχε λάβει ο Λύτρας για να τον εκπροσωπήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος αποφεύγει τον προαυλισμό του, προκειμένου να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη, που ο ίδιος θεωρεί ότι ο ποινικολόγος τον έχει «αδικήσει».

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χριστίνα Μπόμπα – Δεν φαντάζεστε τι φωτογράφηση έκανε.

Φρικτό τροχαίο με νεαρές κοπέλες μόλις 24 έως 29 ετών στην Εγνατία Οδό – Νεκρή η μία