Ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε χθες, 3 Σεπτεμβρίου, την εκλεκτή της καρδιάς του, Χρύσα Παπαλελούδη.Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και ακολούθησε γαμήλιο πάρτι δίπλα στο κύμα.
Ο στολισμός που έγινε η δεξίωση ήταν εντυπωσιακός, αφού το ζευγάρι είχε επιλέξει λουλούδια σε φούξια και ροζ τόνους σε συνδυασμό με τα ιβουάρ κεριά και το σκηνικό ήταν το κάτι άλλο.
- Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς στις νέες φωτογραφίες, σε κάθε τραπέζι υπήρχε για τον καλεσμένο η μπομπνιέρα του και ένα γλυκό και συνοδευόταν από μια τρυφερή αφιέρωση: «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» και ήταν χαραγμένα τα ανάματα των νεόνυμφων και η ημερομηνία του γάμου τους.Δείτε νέες φωτογραφίες από τον γάμο του Ευθύμη Ζησάκη με τη Χρύσα Παπαλελούδη.
GIPHY App Key not set. Please check settings