in

Ζάχαρη και καρδιαγγειακά – Οι πηγές και η ποσότητα που αυξάνουν τον κίνδυνο

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα υγείας, με κυριότερο τον αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Παρόλο που η ζάχαρη θεωρείται βασικό συστατικό πολλών τροφών, η υπερβολική πρόσληψή της μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή, παχυσαρκία, υπέρταση και αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων, όλα παράγοντες που επιβαρύνουν την καρδιακή λειτουργία.

 

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ βόρεια της Σητείας στην Κρήτη