in

Ύδρα ΤΩΡΑ – Στον εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για τη φωτιά από πυροτεχνήματα

Στον εισαγγελέα θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής (23.6.2024) οι 13 συλληφθέντες, μέλη του πληρώματος σκάφους που έπλεε στην Ύδρα και σύμφωνα με τις ενδείξεις ευθύνονται για τη μεγάλη φωτιά στο νησί το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Αρχές πιθανολογούν ότι από το πολυτελές σκάφος εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο μοναδικό πευκόδασος της Ύδρας.

Ο καπετάνιος διπλανού σκάφους που έπλεε στην Ύδρα κατέθεσε πως άκουσε έναν κρότο και στη συνέχεια είδε μια λάμψη από τον όρμο, χωρίς όμως να κάνει λόγο για πυροτεχνήματα.

Στον όρμο, την επίμαχη στιγμή που έπεφταν τα βεγγαλικά, υπήρχε μόνο το σκάφος που από τις αρχές θεωρήθηκε ύποπτο για την πρόκληση της φωτιάς και έγιναν οι 13 συλλήψεις των ατόμων που ήταν σε αυτό.

Το τουριστικό, ενοικιαζόμενο σκάφος το μεσημέρι του Σαββάτου κατέπλευσε στη Βουλιαγμένη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε ναυλώσει μια μεγάλη παρέα Πακιστανών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024.

Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πυρκαγιά – Με μαύρες δαντελωτές κάλτσες η Κόνι Μεταξά

Κατερίνα Ζαρίφη – «Δεν σκέφτομαι τον γάμο ούτε ως καλεσμένη»