in

Ξέσπασε σε κλάματα η Καμίλα – Συγκίνησε ο Κάρολος στο πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ολοκλήρωσαν τη 10ήμερη βασιλική περιοδεία τους στην Αυστραλία και τα νησιά Σαμόα.

Ο Βασιλιάς μίλησε με άκρως συγκινητικά λόγια και έκανε την σύζυγό του να ξεσπάσει δημοσίως σε κλάματα.


Ο ίδιος τιμήθηκε με τον τίτλο To’aiga-o-Tumua είπε μεταξύ άλλων: «Θα παραμένω πάντα αφοσιωμένος σε αυτό το μέρος του κόσμου και ελπίζω να ζήσω αρκετά για να επιστρέψω και να σας ξαναδώ. Θα πάρουμε μαζί μας, σας υπόσχομαι, πολύ ιδιαίτερες αναμνήσεις από τον χρόνο μας εδώ. Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα μας».

Θυμίζουμε ότι αυτό ήταν και το πρώτο μεγάλο ταξίδι του Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο ενώ διέκοψε για 11 μέρες την θεραπεία του με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών του, δύο εκ των οποίων ήταν μαζί του στην Αυστραλία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Λίγα σύννεφα με θερμοκρασίες έως 26 βαθμούς και ανέμους 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Η λαιμαργία οφείλεται σε μεταλλαγμένο γονίδιο του εγκεφάλου μας