in

Ξανά στο σφυρί ακίνητο του γιού του Άκη Τσοχατζόπουλου

Την επανεμφάνισή του στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έκανε πριν από λίγο το ακίνητο του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου, στην Κυψέλη.

Σημειωτέον πως για το συγκεκριμένο ακίνητο είχαν προγραμματιστεί στο παρελθόν δύο πλειστηριασμοί -ο πρώτος για τον Σεπτέμβριο του 2022 και ο δεύτερος για τον Ιανουάριο του 2023- ωστόσο και τις δύο φορές η διαδικασία τέθηκε σε αναστολή.

Έτσι, τώρα, ένας νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2024, με επισπεύδουσα την Intrum Hellas.

Τι αφορά το σφυρί

Το σφυρί αφορά συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα του έκτου (ΣΤ’) ορόφου, που βρίσκεται σε πολυκατοικία που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 862 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, στην κτηματική περιφέρεια του ομώνυμου Δήμου, στη θέση “Κυψέλη – Πολύγωνο”.

Το διαμέρισμα αποτελείται από επτά κύρια δωμάτια, χωλ, διάδρομο, δωμάτιο υπηρεσίας, κουζίνα, λουτροκαμπινέ, δεύτερο W.C. και βεράντες, έχει πρόσοψη επί της οδού Ευελπίδων και έχει επιφάνεια 234 τ.μ.

Σύμφωνα με την κατασχετήρια έκθεση, ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος απέκτησε το εν λόγω διαμέρισμα το 2000.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το διαμέρισμα έχει οριστεί στις 304.000 ευρώ -όσο και στους δύο προηγούμενους πλειστηριασμούς.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή, η πολυκατοικία έχει κατασκευαστεί δυνάμει οικοδομικής άδειας εκδοθείσας το έτος 1965, συνεπώς ως αποπεράτωσης θεωρείται το έτος 1967. Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία και προηγούμενες εκτιμήσεις, η κατάσταση του διαμερίσματος φαίνεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μάριος Φραγκούλης – Έβδομη μέρα κλινήρης μετά το τροχαίο ατύχημα

Ρούλα Κορομηλά – «Δεν μπορούσα να περπατήσω, να φάω και να σηκώσω τα χέρια μου»