in ,

CryCry LOLLOL

Βράζουν στις Ειδήσεις του Αντ1 – Επιστρέφει ο Δημήτρης Μιχαλέλης σε θέση ισχύος;

Παρελθόν αποτελεί ο Άγγελος Πετρόπουλος από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1. Νωρίτερα βέβαια είχε υπάρξει η μετακίνηση του Κωστή Τσιακανίκα στον ΣΚΑΪ ο οποίος στον ΑΝΤ1 είχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.
  • Η θέση αυτή δεν καλύφθηκε στη συνέχεια. Τώρα ένα νέο όνομα έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα σε Μαρούσι και Σπάτα για τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης. Γιατί ήδη την Παρασκευή ανακοίνωσαν στον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο ότι θα είναι ο νέος Διευθυντής ειδήσεων.
Ποιος ακούγεται;
Ο Δημήτρης Μιχαλέλης που έχει διατελέσει σε πολλά κανάλια επικεφαλής ενημέρωσης όπως ο Alpha και η ΕΡΤ με τελευταίο σταθμό το Open. Τώρα αυτό είναι το όνομα που κυκλοφορεί έντονα στον ΑΝΤ1.
  • Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου με τον τελευταίο να έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια.
Για να δούμε τι θα δούμε. Πάντως κάποιοι λένε μέσα στο μαγαζί πώς προφανώς θα ανέβουν την ιεραρχία είτε η Μπιζόγλη ή ο Κούρος ή ο Φουρλής.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Καιρός σήμερα – Κοπάζουν οι άνεμοι. Πού υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Επικεφαλής ΠΟΥ – Είναι απαραίτητη η υπογραφή της διεθνούς συμφωνίας για την καταπολέμηση των πανδημιών