in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Η τελευταία απόπειρα του “Μπάτλερ” Ουγγαρέζου ως κεντρικού και το κόψιμο

Νοέμβριος του 2015 και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη αναλαμβάνουν τη δική τους εκπομπή. Έτσι άλλωστε μετακινήθηκε ο πανελίστας στον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο Mega.
  • Να είναι κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Η εκπομπή ξεκινά να στήνεται πολλά τα προβλήματα αλλά με ψήφο εμπιστοσύνης από τον ΑΝΤ1.
Τα «Σπάτα Live» βγήκαν στον «αέρα» αλλά τα νούμερα από την αρχή δεν ήταν καλά. Και ο ΑΝΤ1 τότε δεν φημιζόταν για την υπομονή του. Μόλις τέσσερις μήνες κράτησε αυτή η εκπομπή.
  • Στις 16 Φεβρουαρίου του 2016 με απόφαση που του καναλιού που ανακοινώθηκε στους συντελεστές της εκπομπής η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κόψει την εκπομπή στα τέλη Φεβρουαρίου.
«Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται Spata Live έρχεται προς το τέλος τους, σε δύο εβδομάδες» είπε ο Μπατλεράκος στο τέλος εκείνης της εκπομπής και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε για τα νούμερα τηλεθέασης που ήταν διαρκώς αυξανόμενα και διαρκώς πάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Δυστυχώς, όμως, οι εποχές είναι τέτοιες που δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο ΑΝΤ1, το χρόνο που χρειάζεται να δώσουν σε εκπομπές για να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ».
Γι΄αυτό σας λέω. Κρατάτε μικρό καλάθι σε όσα διαβάζετε!

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ιατρικό θαύμα στο Ηράκλειο – Επέζησε 29χρονος που τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι

Φρίκη – Δολοφονήθηκαν μητέρα και 4χρονη κόρη, διασώθηκε η 6χρονη αδελφή της