in ,

LOLLOL CryCry

Βουτιά στο παρελθόν – Η μεταγραφή και η πρεμιέρα της Σκορδά στο Mega

Κοντά σε συμφωνία με το Mega βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες έχει ήδη κλείσει.
  • Πάνε πολλά χρόνια τότε η Σκορδά πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι του Μεγάλου Καναλιού που ήταν τότε στη Μεσογείων. Λίγο πριν το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα.
Το ζευγάρι αρραβωνιασμένο ακόμη είχε κλείσει συμφωνία με τον Πέτρο Μπούτο στα τέλη της άνοιξης του 2010. Ήταν το τέλος μιας σεζόν που το Mega δεν είχε πάει καθόλου καλά: Έτσι αποφασίστηκαν δύο μεγάλα ανοίγματα για την εποχή.
  • Πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά και βραδινό «Master Chef» με Ευγενία Μανωλίδου που μόλις είχε ολοκληρώσει την «Στιγμή της αλήθειας» στον ΑΝΤ1. Ο γάμος Λιάγκα – Σκορδά έγινε τον Ιούνιο του 2010 και λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε η μεταγραφή της Σκορδά στο Mega.
O Λιάγκας ήταν ήδη στο κανάλι με την «Εκδίκηση της ξανθιάς» και το τηλεπαιχνίδι «50 – 50». Άπειρα φροντιστήρια έγιναν πριν την πρεμιέρα στην παρουσιάστρια. Αλλά και σύσταση για αλλαγή του χρώματος των μαλλιών που από πλατινέ πίστας έγινε σκούρο ξανθό.
  • Το ζευγάρι τότε ζήτησε και πήρε πάνελ τη Σάσα Σταμάτη, με εντολή Mega έμεινε στην ομάδα ο Μπάτλερ Δημητράκης ενώ με προτροπή της Σκορδά στο πάνελ συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδώρου.
Η εκπομπή στην πρεμιέρα της με ξεκάθαρο πρώτο βιολί τον Λιάγκα έκανε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.
  • Το περιεχόμενο;
Καμία σχέση με αυτά που παρουσιάζουν σήμερα οι δύο παρουσιαστές στις εκπομπές τους. Υπήρχαν ξεκάθαρες οδηγίες για τη σκαλέτα και τα θέματα ήταν ανώδυνα. Ήταν βέβαια και η πρώτη χρονιά που μπήκε στήλη gossip έστω και light σε πρωινή εκπομπή του Mega.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πάτρα ΤΩΡΑ – Συνελήφθη μέλος σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με ψεύτικα τροχαία

H αλήθεια για την Κάλπη – Ποιοι ψηφίζουν Μητσοτάκη, Κασσελάκη και ΚΚΕ