in

AngryAngry

“Βουτιά” στο 2016 – Το “πούλημα” του Μουτσινά στον ΑΝΤ1 για τα μάτια του ALPHA…

Στα “κάγκελα” είναι ο ΑΝΤ1 με την προδοσία του Νίκου Μουτσινά. Είχαν ετοιμαστεί τα συμβόλαια για να υπογραφούν και εκείνος τελευταία στιγμή συμφώνησε με τον ALPHA, ενώ οι διαρροές πως εξαρχής ο ίδιος χρησιμοποίησε τον ΑΝΤ1 για να πάρει από τον ALPHA αυτά που ήθελε, έχουν κάνει τη διάθεση να είναι σχεδόν…πολεμική απέναντί του. 

  • Πάμε όμως να θυμηθούμε την τηλεοπτική ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται καθώς ο Νίκος Μουτσινάς είχε κάνει ακριβώς το ίδιο στον ΑΝΤ1 πριν από 8 χρόνια ακριβώς, το 2016.

Ο Μουτσινάς ήταν στον ΑΝΤ1 και είχε τελειώσει η σεζόν με τη Μαρία Μπεκατώρου στο “Πρωινό ΣουΚου”. Είχε δεχθεί μία πρόταση να συμπαρουσιάσει με τη Φαίη Σκορδά την καθημερινή πρωινή εκπομπή, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας τους είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει. Ο Μουτσινάς είχε πει “ναι” και τα συμβόλαια είχαν ετοιμαστεί. Μάλιστα, τα τότε στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν πάει στην θεατρική πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στην παράσταση “Κοκομπλόκο”. 

  • Ο ίδιος, όμως, τελευταία στιγμή “πούλησε” τον ΑΝΤ1 και υπέγραψε με τον ALPHA για να παρουσιάσει με αποτυχία το “Ξανά Δέστε τους”, το οποίο και κόπηκε στα μισά της σεζόν για να γυρίσει τον Φεβρουάριο στον ΑΝΤ1 ώστε να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του “Your face sounds familiar”. Και τότε, όπως και τώρα, ο ΑΝΤ1 έμαθε τελευταίος την εξέλιξη αυτή…

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα σιωπηλά σημάδια του στρες που δεν πρέπει να αγνοείτε

Ξάνθη ΤΩΡΑ – Αυτός είναι ο νεκρός γιος του «ακτιβιστή» ιερέα που χάθηκε στο τροχαίο