in ,

CryCry AngryAngry OMGOMG WTFWTF

Βίντεος γροθιά – Σε κλουβιά ζει 29χρονη στην Καλαμάτα. Η απόφαση της μάνας

Σήμερα στην εκπομπή μου στο Open αποκαλύψαμε την ιστορία της οικογένειας Νινιού. Μιας οικογένειας που υιοθέτησε σε ηλικία μόλις 22 μηνών, την Μαριάννα, η οποία πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της ώς δικαστικούς συμπαραστάτες.

 

  • Τα μέλη της οικογένειας σε χωριό κοντά στην Καλαμάτα κρατά κλειδωμένη στο δωμάτιο της και σε έναν υπαίθριο χώρο με κούνια στην αυλή που θυμίζει κλουβί μια 29χρονη. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα του 2024.

 

 

 

 

Η μητέρα της Μαριάννας, Σοφία βγήκε στο “Επι Τόπου” και παραδέχτηκε πώς έφτιαξε κλουβιά τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην αυλή του σπιτιού τους προκειμένου η Μαριάννα να μένει μέσα και να μην τραυματίζει τόσο τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της. Είναι αναγκασμένη να την κρατά κλειδωμένη καθώς το κορίτσι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα. 

 

 

Η μάνα σε απόγνωση καταγγέλει κρατική αναλγησία και σε συνεχείς ερωτήσεις μου απαντά πώς δεν εμπιστεύεται κανένα ίδρυμα καμία δομή να την φιλοξενήσει.

Αλήθεια που είναι η αλήθεια και που το παραμύθι; Τι συμβαίνει με τα επιδόματα; Μπορεί μια μάνα να κλειδώνει ένα παιδί, μια γυναίκα σε κλουβιά;

 

 

 

Υπάρχει κάποιος γιατρός που το επέτρεψε;

 

 

 

Υπάρχει εισαγγελέας εκεί έξω;

 

 

 

Τα βίντεος είναι γροθιά στο στομάχι…

 

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Επίδομα Μητρότητας – Ξεπαγώνει για τις αυταπασχολούμενες. Στο τραπέζι η καταβολή σε ναυτικούς και αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς

Καιρός – Αρχίζει ο καύσωνας μαζί με Αφρικανική σκόνη . Θα «βράσει» η μισή Ελλάδα