in

Βίκυ Σταυροπούλου για την κόντρα Μπάρκα – Καινούργιου – «Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων»

“Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω” δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.. Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στο Στούντιο 4 για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το τελευταίο διάστημα την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να μην έγινε συγκεκριμένη αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η ερώτηση ήταν σαφές πως αφορούσε όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια του Alpha για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα από τη Βίκυ Σταυροπούλου.

  • Όπως σημείωσε η ηθοποιός, δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την κόρη της γιατί δεν μπορεί να ελέγξει ανθρώπους που λένε κακοήθειες. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει τότε για τη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete». «Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους» σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ηλεία – Το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της – «Το χαμόγελο δεν άντεξε»

Πώς να κατεβάσετε όλες τις ταπετσαρίες του Galaxy S10