Σε μια “χρεοκοπημένη” τηλεοπτικά ημέρα… με το κοινό να ταλαντεύεται για το αν θα βγεί… να διασκεδάσει ή αν θα μείνει στο σπίτι ελέω ανέχειας… η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να κρατήσει ισχυρό το ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Αυτή η σύνδεση δεν έχει συντεχνιακό χαρακτήρα. Είναι μια καλοστημένη επι 25 χρόνια συνάντηση που δίνει πληροφορία και απαντήσεις. Χωρίς “time out” αλλά με συνέπεια και σεβασμό η Αγγελική παραμένει πρώτη και με διαφορά απο τον ανταγωνισμό.
Και δεν θεωρώ ανταγωνισμό τον Φάνη στον Σκάϊ με τα 5άρια του. Γελάνε και οι πέτρες τόσο με το αποτέλεσμα της κουβέντας αλλά και με την τηλεθέαση. Είναι σα να κάνει εκπομπή κάποιος – εν προκειμένω ο Φάνης – χωρίς τον Φάνη. Καμία τηλεοπτική δυναμική. Ότι του φέρουν οι καλεσμένοι.
Στον αντίποδα ο κόσμος προάγει και αγκαλιάζει την Αγγελική και το ρεπορτάζ της. Αυτό που είναι διαχρονικό αλλά λίγοι στις ημέρες μας έχουν υψηλή αίσθηση του δημοσιογραφικού καθήκοντος και μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του.
Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:



