in

CryCry OMGOMG

Το τελευταίο σημείωμα του Καρρά στην σύζυγό του – «Σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου»

Το σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του πριν πεθάνει, και το οποίο συμπεριλήφθη στη βιογραφία του, αποκάλυψε ο βιογράφος του λαϊκού τραγουδιστή, Θάνος Κανούσης.

 

  • Ο ίδιος, μιλώντας στον Σκαϊ, αναφέρθηκε σε κάποιες «άγνωστες» ιστορίες από τη ζωή του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν την εκπνοή του 2023, «χτυπημένος» από τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

 

«Είναι ενδιαφέρον για τους νέους τραγουδιστές, γιατί φανταστείτε ένα παιδί που έζησε πολύ φτωχικά χρόνια. 10 χρονών αναγκαζόταν να ξυπνάει 3 η ώρα το βράδυ για να πουλάει κουλούρια και λαχεία. Να βοηθάει την οικογένεια. Αυτό το παιδί είχε μια ιδιαίτερα σημαντική πορεία και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα», σημείωσε αρχικά

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει σε Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία. Δεν πήγε γιατί, πρώτον, έπρεπε να μάθει γαλλικά, και, δεύτερον, έπρεπε να συνεισφέρει στα οικονομικά της οικογένειας», περιέγραψε ο ίδιος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλανθρωπική δράση του τραγουδιστή.

 

  • «Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι σε ένα ξενοδοχείο, έβλεπε απέναντι έναν άστεγο που ήταν μέσα στο κρύο. Τον είδε 1-2-3-4 φορές. Μετά την πληρωμή του, σταμάτησε με τον manager του και του είπε να βάλει τον φάκελο στην κουκούλα του άστεγου», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο Θάνος Κανούσης μίλησε και για τη μάχη του Βασίλη Καρρά με τον καρκίνο, ενώ αποκάλυψε και το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο «άρχοντας της νύχτας» στην αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα: «Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν “θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει “φύγει”. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο δικό σου εσύ για αυτό σ΄ αγαπώ”».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ασπρόπυργος ΤΩΡΑ – Φωτιά κοντά στα διόδια της Αττικής Οδού

ΦΡΙΚΗ στη Σαντορίνη – Τουρίστρια κατήγγειλε εκπαιδευτή ιππασίας για βιασμό