Την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για το απίστευτο συμβάν με τον ηθοποιός Βασίλη Μπισμπίκη, τα όσα κατέθεσε στους αξιωματικούς της Τροχαίας Κηφισιάς ο ίδιος, δεν φωτίζουν την υπόθεση.
Σύμφωνα με την κατάθεση του Βασίλη Μπισμπίκη, που παρουσιάζει το newsit.gr: “Ξημερώματα Σαββάτου στις περίπου 5:30 καθώς επέστρεφε στο σπίτι μου έχασα τον έλεγχο, γλίστρησε και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μαντρότοιχο».
«Κατέβηκα κάτω και διαπίστωσα ότι υπήρχαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα. Δεν υπήρχε κανένας στο σημείο και λόγω της ώρας άφησα ένα χαρτάκι με τα στοιχεία μου. Δεν είχα λευκή σελίδα και χρησιμοποίησε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο. Λίγες ώρες αργότερα όταν ξύπνησα επικοινώνησα με τη συνεργάτιδά μου (αναφέρει το όνομα της συνεργάτιδας του) να επικοινωνήσει με το Α. Τ. Φιλοθέης και να ενημερώσει για το συμβάν. Όπως και έκανε και άφησε τα στοιχεία μου σε περίπτωση που κάποιος από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων με αναζητήσει. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα κάλεσε ο ίδιος την ασφαλιστική και δήλωσα το τροχαίο. Μόλις με κάλεσαν από την Τροχαία της Κηφισιάς προσήλθα αμέσως τίποτα άλλο δεν έχω να δηλώσω».



GIPHY App Key not set. Please check settings