in

Βάσια Τριφύλλη – «Είδα τον καρκίνο λίγο σαν μαλ…! Άντε τώρα καλέ, κάνε πιο κει»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για την γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο όσο και το σημαντικό κεφάλαιο του έρωτος.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είχα πάθει καρκίνο, όλη η Ελλάδα μου έστελνε εικόνες. Θα ήταν αφύσικο τότε να μην φοβηθώ βέβαια, εννοείται. Δεν ξέρω όμως πως, τον είδα τον καρκίνο λίγο σαν μαλ…! Δηλαδή, «άντε τώρα καλέ, κάνε πιο κει». Σε αυτό το στυλ».

«Και τελικά ήταν έτσι γιατί έφυγε ο κακομοίρης, τρομοκρατήθηκε. Έβλεπα όλο τον κόσμο δίπλα μου να είναι καταρρακωμένος και εγώ δεν είχα πεθάνει ακόμα. Ήθελα να το ζήσω, αν είναι να πεθάνω, να το χαρώ».

«Παντρεύτηκα μια φορά και ο γάμος κράτησε για πέντε χρόνια. Δεν σκέφτηκα όμως να ξαναπαντρευτώ, δεν νομίζω ότι αυτό κάνει το επιστέγασμα της ευτυχίας μου. Ερωτεύτηκα πολύ… του πατώματος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βάσια Τριφύλλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρίλερ στο Κερατσίνι – Νεκρή γυναίκα μέσα σε διαμέρισμα

Χαϊδάρι – Οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τους άθλιους που παρέσυραν και παράτησαν την 17χρονη