in

Τροφική δηλητηρίαση – Το πράσινο λαχανικό που θέλει οπωσδήποτε ψυγείο

Μια νέα έρευνα έδειξε πως ο τρόπος που φυλάσσουμε συγκεκριμένα λαχανικά μπορεί να ευθύνεται για τροφικές δηλητηριάσεις. Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη αναδεικνύει σημαντικά tips για τη φύλαξη πράσινων φυλλωδών λαχανικών, ώστε η κατανάλωσή τους να συνοδεύεται μόνο από πολύτιμα οφέλη για τον οργανισμό και όχι από κινδύνους για τροφιμογενή λοίμωξη. Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα επιμόλυνε με E. coli πέντε είδη λαχανικών (πράσινο μαρούλι, μαρούλι ρομάνα, σπανάκι, σέσκουλα, λαχανίδα) και παρατήρησε τη συμπεριφορά του βακτηρίου κατά τη φύλαξη στους 4°C, 20°C και 37°C.

  • Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πένυ Σταθάκη – “Έχω κάνει σ3ξ στην Εθνική Οδό”. Δείτε το βίντεο…

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει φιλάκια για το τέλος της συνεργασίας της με το Mega