in

Τραϊάνα Ανανία – «Το ρέικι μού το έδωσε η ψυχοθεραπεύτριά μου, θέλει ένα χώρο κι απομόνωση»

Η Τραϊάνα Ανανία φιλοξενήθηκε στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την ολιστική θεραπεία που ακολουθεί, το ρέικι.

«Στον πρώτο βαθμό κάνεις στον εαυτό σου και στο δεύτερο κάνεις και στους άλλους… Μέσα από τους ανθρώπους που έχουν πάρει τη μύση, είναι μία πάρα πολύ θεραπευτική ενέργεια που αφορά ψυχικές και σωματικές ασθένειες. Δεν είναι αντί της ιατρικής και πάει συμπληρωματικά όπως τα συμπληρώματα διατροφής που δεν είναι φάρμακα. Η δασκάλα μου στο ρέικι, που είναι και ψυχοθεραπεύτριά μου, μού το έδωσε κατευθείαν. Είχα πριν μία άλλη τέτοιου τύπου θεραπευτική μύηση και πήρα κι αυτήν τη μύηση. Το ρέικι θέλει μία απομόνωση, δεν μπορεί εδώ που καθόμαστε εγώ να αρχίσω να κάνω ρέικι για να έρθει η ενέργεια. Θέλει μία ηρεμία, μία απομόνωση. Μπορεί να μου συμβεί κάτι και μετά να πάω στο σπίτι και να το δουλέψω.» ανέφερε η Τραϊάνα Ανανία.

«Απλά θέλω ένα χώρο, που μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής. Μπορεί να είναι στο καμαρίνι μου, σπίτι μου ή στο αυτοκίνητό μου. Θέλει μία διαδικασία, μία τελετουργία. Κατ’ αρχάς για το ρέικι μπαίνεις στο Google και μαθαίνεις. Είναι 20 χρόνια τώρα, απλά αρχίζει κι έρχεται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια.» δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κι όμως – Σημαντικός ο κίνδυνος διαταραχών στα μάτια για ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Θώπευσε τέσσερις 14χρονες μέσα σε λεωφορείο