in

To «φιλί της γυναίκας – αράχνης» – Του δίνει δηλητηριασμένο γλυκό και τον φιλάει

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για τον εντοπισμό μιας γυναίκας, που φέρεται να δηλητηρίασε τον φίλο της, λίγες μέρες αφότου κάμερα ασανσέρ τους συνέλαβε να φιλιούνται.

 

  • Ο επιχειρηματίας Λουίζ Όρμοντ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στις 20 Μαϊου, αφού προηγουμένως είχαν ειδοποιήσει γείτονες την αστυνομία λόγω της αποφοράς που αναδιδόταν από το σπίτι του.

 

Η αστυνομία πιστεύει ότι η φίλη του, Τζούλια Καθερμόλ είχε βάλει δηλητήριο στο brigadeiros – το παραδοσιακό βραζιλιάνικο γλυκό, που θυμίζει τρούφα – που είχε φάει το θύμα. Αν και το πόρισμα της νεκροψίας δεν αποκάλυψε τα αίτια θανάτου του, ο ιατροδικαστής βρήκε υπολείμματα σοκολάτας στο πεπτικό του σύστημα.

 

  • Το πτώμα του επιχειρηματία, που ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, εντοπίστηκε σε καναπέ του καθιστικού με ένα σημάδι στο κεφάλι που συνάδει με τραύμα. Δύο ανεμιστήρες ήταν σε λειτουργία, ο ένας ήταν στο πάτωμα, στραμμένος σε ανοικτό παράθυρο, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν κι ένα πακέτο μορφίνης, όπως μετέδωσαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

 

Γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι είχαν δει για τελευταία φορά τον επιχειρηματία να βγαίνει από την πισίνα του κτιρίου παρέα με την καταζητούμενη στις 17 Μαϊου. Κάμερα ασφαλείας στο ασανσέρ κατέγραψε τον επιχειρηματία να κρατά στο χέρι ένα καλυμμένο πιάτο, όπου όπως πιστεύουν οι Αρχές, ίσως περιείχε τα δηλητηριασμένα γλυκά, ενώ η Καθερμόλ κρατούσε ένα μπουκάλι.

 

Οι δύο τους αντάλλαξαν ένα φιλί, προτού το ασανσέρ σταματήσει και μπει μέσα μια γυναίκα, με την οποία συζήτησαν για λίγο μέχρι που κατέβηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία η καταζητούμενη παρέμεινε εκείνο το Σαββατοκύριακο στο διαμέρισμα κι έφυγε με βαλίτσες το απόγευμα της 20ης Μαϊου. Την Τετάρτη η αστυνομία συνέλαβε την Σουγιάνε Μπρέσακ, φίλη της Καθερμόλ, με την υποψία ότι βοήθησε την καταζητούμενη να ξεφορτωθεί προσωπικά αντικείμενα του επιχειρηματία, ανάμεσά τους κι ένα αυτοκίνητο, που πουλήθηκε έναντι 14.000 δολαρίων.

Η συλληφθείσα είπε στην αστυνομία ότι η Καθερμόλ χρησιμοποίησε τα χρήματα για να ξοφλήσει ένα χρέος κι ότι της έδινε κάθε μήνα γύρω στα 960 δολάρια. Η ίδια αποκάλυψε ότι η καταζητούμενη εργαζόταν ως ιερόδουλη. Όπως είπε, πληροφορήθηκε τον θάνατο του επιχειρηματία από την Καθερμολ, η οποία της είπε να τυλίξει το πτώμα με σεντόνια και κουβέρτες και να θέσει σε λειτουργία τους ανεμιστήρες για να καλυφθεί η δυσοσμία. Κατέθεσε ακόμη ότι η καταζητούμενη της είπε ότι χρησιμοποίησε χλωρίνη για να καθαρίσει το διαμέρισμα κι ότι είχαν εμφανιστεί όρνια στο παράθυρο. Αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα που αγόρασε το αυτοκίνητο του θύματος και τους έδειξε ιδιόχειρο σημείωμα, ως απόδειξη ότι του ανήκε το όχημα. Βρέθηκε όμως με το κινητό και τον φορητό Η/Υ του επιχειρηματία και συνελήφθη για κατοχή κλοπιμαίων.

 

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θα λιώσετε – Για ψώνια η Στικούδη με τους γιους της (Εικόνα)

“Snapchat” – Βιαστής ανηλίκων τιμωρήθηκε από δικαστήριο με… δύο χρόνια αποχής από την εφαρμογή!