in ,

LOLLOL CryCry

Το «έσωσε» η Μπακοδήμου και συνεχίζει και του χρόνου στον ΣΚΑΪ. Παγωμένο το κλίμα αλλά «κλειστή» και η αγορά.

Θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν Σαββατοκύριακο η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή της στο πρώτο μισό πήγε άπατη όμως στο δεύτερο με τις αλλαγές που έκανε, το πολύ «Survivor» και τη gossip θεματολογία έχει βελτιώσει πολύ τα ποσοστά της.

  • Βέβαια η αλήθεια είναι πως η σχέση της παρουσιάστριας με το κανάλι έχει παγώσει. Όταν πριν τις γιορτές έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο ακόμη και να κοπεί η εκπομπή της. Ωστόσο τα πράγματα στην αγορά και ειδικά και λόγω εκλογών είναι «κλειστά» και περιορισμένα.

Έτσι αυτή η αναγκαστική «συγκατοίκηση» θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν μέχρι και το καλοκαίρι του 24. Πάντως η Μπακοδήμου με τα νέα δεδομένα πιάνει και τη ρήτρα τηλεθέασης που φημολογείται πως έχει στο συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ.

 

Όσον αφορά τέλος στο Late Night που είχε συζητηθεί είναι κάτι που δεν πρόκειται να βγει στον αέρα. Ούτε τώρα ούτε αργότερα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 Comments

  1. Μόνο χάρη στις γνωριμίες συνεχίζει. Δεν είναι δυνατόν με τόσο χαμηλή τηλεθέαση να πήρε πράσινο φως η εκπομπή. Μετά τους πείραζε η Μαλέσκου.

  2. Απο τις πιο σαχλες και αδιαφορες εκπομπες που υπαρχουν στην τηλεοραση, απορω πως την κραταν ακομα. Η ιδια βαριεται και που ζει ποσο μαλλον στην εκπομπη, οι συνεντευξεις ανευρες , αδιαφορες και βαρετες και αυτο το να μπεμπεκιζει μια σχεδον εξηνταρα ειναι ειλικρινα γελοιο

Αποκλειστικό βίντεο – Ο Νταμπίζας σε τσαμπουκά στη μέση του δρόμου

Πένθος για τον Βασίλη Μπισμπίκη – Νεκρός ο…