in

OMGOMG

Τηλεοπτική εξέλιξη – Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1

Μετά από ένα χρόνο, ο ΑΝΤ1 αναζητά εκ νέου Διευθυντή Ειδήσεων. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Πετρόπουλος έχει δηλώσει ότι αποχωρεί στο τέλος του μήνα τόσο από το πόστο του όσο και γενικότερα από το κανάλι.

  • Αν και η τοποθέτησή του ήταν προσωρινή ή καλύτερα μεταβατική, μέχρι να βρεθεί ο αντικαστατάτης του Κωστή Τσιακανίκα, ο οποίος πέρσι αποχώρησε για να πάει στον ΣΚΑΪ, τελικά παρέμεινε μέχρι και σήμερα για να αποχωρήσει σε λίγες μέρες τελικά οριστικά από το κανάλι του Αμαρουσίου σαφώς δυσαρεστημένος.

Αυτή τη στιγμή αναζητείται από την αγορά το πρόσωπο που θα αναλάβει από τη νέα σεζόν το τιμόνι του δελτίου και θα συνεργαστεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Ωστόσο, το θέμα είναι ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα καθώς η καρέκλα θεωρείται ηλεκτρική, ενώ φαίνεται πως δεν είναι το μόνο θέμα που αναζητά άνθρωπο για το συγκεκριμένο πόστο μιας και φαίνεται να υπάρξουν αλλαγές λίαν συντόμως.

Πάντως, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ενδιαφέρον υπάρχει για τη θέση, δεδομένου ότι πέραν από αυτούς που είναι εκτός αυτή τη στιγμή και θα μπορούσαν να αναλάβουν, υπάρχουν και οι δυσαρεστημένοι του ανταγωνισμού που ενδιαφέρονται ενδεχομένως…

Για την ιστορία πάντως ο Αγγελος έχει υπάρξει συνεργάτης στο παρελθόν του δικτύου ΝΒC (στην εκπομπή «60 minutes»), των NYT, του Vice, του ΣΚΑΙ και του Mega.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δημογραφικό – «Ταφόπλακα» για την πτώση της ανεργίας κάτω του 10%

Συγκινεί η Ιουλία Καλλιμάνη – «Δεν έχω μνήμες από τον πατέρα μου, έχω όμως μια εικόνα χαραγμένη στο μυαλό μου»