Το ουρικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται στον οργανισμό από την διάσπαση πουρινών, συστατικών που περιέχονται σε ορισμένες τροφές και ποτά. Η υπερβολική συγκέντρωσή του μπορεί να οδηγήσει σε υπερουριχαιμία, μια κατάσταση που αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης ουρικής αρθρίτιδας, νεφρολίθων και καρδιαγγειακών προβλημάτων. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί αναζητούν τρόπους να μειώσουν γρήγορα τα επίπεδα του ουρικού οξέος με φυσικά ή διατροφικά μέσα.
Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια



GIPHY App Key not set. Please check settings