Εμπιστεύτηκε λάθος πρόσωπα έχασε πολλά χρήματα και πλέον ψάχνει τρόπο να δικαιωθεί στα δικαστήρια. Θύμα της υπόθεσης η επιχειρηματίας Παλίνα Καρρά.
Θύτες; Ένας πρόεδρος ΠΑΕ της Super League 2, που θεωρείται ο βασιλιάς της λαμογιάς, που συγχρόνως δραστηριοποιείται στον τομέα της μεσιτείας ακινήτων και της εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
- Επίσης, στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και η σύζυγός του, γνωστή νυχού που διατηρεί κατάστημα αισθητικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και ο δικηγόρος τους.
Τα πρόσωπα αυτά προβαίνουν σε σωρεία παράνομων πράξεων και κυρίως σε μεταβιβάσεις ακινήτων με πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα και για το λόγο αυτό, στις 14ης Φεβρουαρίου δικάζονται ενώπιον του ακροατηρίου του 3μελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, για τα αδικήματα της κακουργηματικής πλαστογραφίας και της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.
- Σημειωτέον, ότι στα πλαίσια της εν λόγω δραστηριότητάς τους, έχουν προβεί και σε παραπλάνηση δημοσίων Αρχών και Οργανισμών.
Από τα υφιστάμενα στοιχεία προκύπτει, ότι οργάνωναν την – επ’αμοιβή – κατάρτιση πλαστών συμβολαιογραφικών πληρεξουσίων, βάσει των οποίων συνεβάλοντο σε μεταβιβαστικά συμβολαιογραφικά έγγραφα (ιδίως για ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας), από τις οποίες (μεταβιβάσεις) φαίνεται να έχουν αποκομίσει μεγάλα παράνομα κέρδη.
GIPHY App Key not set. Please check settings