in

CryCry

Κρήτη Τώρα – Θρήνος για τον Νικόλα που πνίγηκε. Επιθυμία των γονιών είναι ο 7χρονος να ταφεί…

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι κάτοικοι της Άρβης του Δήμου Βιάννου μετά και την τραγωδία με τον 7χρονο Νικόλα που έχασε τη ζωή του στη θάλασσα.

  • Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία και οι γονείς του τα τελευταία χρόνια ζουν στην Άρβη. Είναι άνθρωποι του μεροκάματου και εργάζονται κυρίως στα θερμοκήπια. Επιθυμία του πατέρα της και της μητέρας του Νικόλα, οι οποίοι ζουν ένα αδιανόητο δράμα, είναι να ταφεί το παιδί τους στην Αλβανία, ωστόσο η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επέτρεπε και γι αυτό πραγματοποιήθηκε έρανος.

Όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άρβης, από τον έρανο συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 6.035 ευρώ.

syllogos

Με τα χρήματα αυτά θα πληρωθεί το γραφείο τελετών που θα διεκπεραιώσει την διαδικασία της κηδείας του μικρό αγοριού στην Αλβανία ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στην οικογένεια.

  • Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές εξέτασαν και υλικό από την κάμερα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί στο αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής η οποία όμως δεν έδωσε και πολλά στοιχεία για την υπόθεση.Άλλωστε το Λιμενικό θεωρεί βέβαιο ότι το παιδάκι παρασύρθηκε από τα κύματα της θάλασσας με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Κάιλι Τζένερ στη Μαγιόρκα – Οι πόζες της «άγγιξαν» τα 4 εκατ. likes

Αντιγόνη Νεοφύτου – Φάνηκε σε σκηνή σειράς μέρος του στήθους της…