Απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών ο Αχιλλέας Σουλτσιώτης. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.
Ο άτυχος φοιτητής βρήκε τραγικό θάνατο, όπως νωρίτερα ανέφερε σε δημοσίευμά του το onlarissa.gr, όταν το ππριν λλιγες ημέρες, βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα μετά από πτώση από πεζογέφυρα στη λεωφόρο Συγγρού. Όπως αθηναϊκά μέσα μετέδωσαν η αστυνομία αναζητά βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να πέσει «φως» στην υπόθεση. Ο άτυχος νεαρός αν και μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, οι γιατροί απλώς διέγνωσαν το θάνατό του. Την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Ο Λαρισαίος φοιτητής σε λίγες ημέρες θα ορκιζόταν για να λάβει το πτυχίο του από την σχολή στην οποία φοιτούσε, στο Πανεπιστήμιο.
Καλούνται συγγενείς και φίλοι όπως προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του.



GIPHY App Key not set. Please check settings