in

OMGOMG

Θρίλερ στην Ομόνοια – O άνδρας που βρέθηκε δεμένος και νεκρός σε διαμέρισμα και το «ερωτικό παιχνίδι»

Στην αρχή όλοι μίλησαν για δολοφονία μήνυμα. Όμως η αλήθεια απείχε πολύ μακριά απο το πρώτο σενάριο.

 

  • Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην περιοχή της Ομόνοιας.

 

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, επί της οδού Κολοκυνθούς, και ενημέρωσε τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία του χώρου.

 

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν αναλάβει την έρευνα. Δεν αποκλείουν ο θάνατος να είναι αποτέλεσμα κάποιου ερωτικού παιχνιδιού, κάτι που ερευνούν και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας και της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η αλήθεια για τις «νέες εκπομπές» του Open – Όλο το «One on One» είναι ανεβασμένο στο youtube

Χανιά ΤΩΡΑ – Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Γιόχαν που είχε εξαφανιστεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς