in

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου – Νεκρός ο Σάκης Σταυρόπουλος

Στη θλίψη βύθισε όσους τον γνώριζαν και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιρικό κόσμο και τους φιλάθλους του Πανηλειακού, η είδηση του θανάτου του Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Γνωστός για την αφοσίωση και τη σταθερή υποστήριξη προς την ομάδα, ο Σταυρόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στις τεράστιες και ανεπανάληπτες εποχές του Πανηλειακού. Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Σταυρόπουλος πέθανε σήμερα τα ξημερωμάτα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και θλίψη, τόσο στους φίλους και συγγενείς του όσο και στους φιλάθλους που τον θαύμαζαν για την αφοσίωση και την προσφορά του στον Πανηλειακό.

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι βαθιά, ενώ η παρακαταθήκη του είναι αυτονόητο πως θα συνεχίσει να εμπνέει τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανηλειακού για πολλά χρόνια. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Δείτε όσα είχε πει ο Σάκης Σταυρόπουλος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, στην εκπομπή αθλητικές συναντήσεις της ΟΡΤ, το 2021

 

Ο ρεπόρτερ και συγγραφέας Θέμης Μαντάς, μέλος του ΠΣΑΤ και της AIPS, κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια, το πόνημα «Επί εποχής Σταυρόπουλου», αφιερωμένο στην ιστορία Σταυρόπουλου – Πανηλειακού.

Στον πρόλογο του πονήματος, ο αθλητικός δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος αναφέρεται στον άθλο του οραματιστή Σταυρόπουλου, που κάλπασε απ’ το τρύπιο λιθάρι Κουτσοχέρας, σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

«Η αγάπη του πατριώτη για τους Ηλείους συμπατριώτες απέδειξε ότι με πάθος και όραμα, πίστη και τακτική, γίνονται θαύματα. Κι έγινε ο Πανηλειακός, που έγραψε «μοναδική ιστορία» με τον Αντώνη Γεωργιάδη, τον Νίκο Αργυρούλη, τον Κυράστα, τον Δανιήλ και τόσους άλλους προπονητές.»

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με αυτό που ακούστηκε στο βίντεο για την Κλέλια Ανδριολάτου – «Έπρεπε να το πούμε αυτό;»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – «Μπήκα 50 ετών στη Μουρμούρα και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει…»