in

Θλίψη – Νεκρός γνωστός YouTuber στα 40 του χρόνια

Γνωστός Youtuber στο εξωτερικό έχασε τη ζωή του ξαφνικά σε ατύχημα προκαλώντας θλίψη στους θαυμαστές του.

Ο λόγος για τον Μπεν Πότερ ο οποίος σύμφωνα με την ανάρτηση που δημοσίευσε η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή σε ατύχημα χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

«Δύο μέρες πριν, στις 8 Ιουνίου, ο σύζυγός μου, Μπεν Πότερ, πέθανε σε ατύχημα. Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ως σύζυγος, γιος, αδελφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν ο βράχος μας και θα καθησύχαζε τους αγαπημένους του, όποτε το χρειάζονταν.

 

Ήταν ο κόσμος μου. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητά μου είναι να διατηρήσω όλα όσα έχει χτίσει. Δεν έχω κανένα σχέδιο πέρα από αυτό. Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι. Ο Μπεν πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμηση για τα χόμπι του. Ήταν η αγάπη του για συναρπαστικές ιστορίες και καλογραμμένους χαρακτήρες που τον έκαναν να ξεκινήσει στο YouTube.

Η ομάδα και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό. Για να τον τιμήσουμε συνεχίζοντας να αφηγείται υπέροχες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του ίδιου μας του υπερήρωα. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι θέλαμε και δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεσολόγγι ΤΩΡΑ – Δράστης που καλλιεργούσε κάνναβη πήδηξε σε χαράδρα 10 μέτρων για να μη συλληφθεί

Δέσποινα Βανδή – Ο χορός της με μίνι χρυσό φόρεμα σε συναυλία. Δείτε το βίντεο…