Βίντεο από το σημείο «Πράσινα Φανάρια» στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου τρακτέρ των αγροτών προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό που έχουν κάνει αστυνομικοί των ΜΑΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής (5.12.25)..
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ένα τρακτέρ κάνει όπισθεν με ταχύτητα προκειμένου να «σπάσει» τον αστυνομικό φραγμό στα Πράσινα Φανάρια της Θεσσαλονίκης. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν τους αγρότες να κινηθούν προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με στόχο να στήσουν μπλόκο.
Οι αγρότες ζήτησαν αρχικά να περάσουν με τα τρακτέρ τους προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης με στόχο να στήσουν μπλόκο αλλά η απάντηση της αστυνομίας ήταν αρνητική. Στη συνέχεια, ζήτησαν να κατευθυνθούν πεζή προς το αεροδρόμιο με την αστυνομία να μην τους το επιτρέπει. Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να περάσουν με τα πόδια από χωράφια στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής για να φτάσουν στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια με τους αστυνομικούς. Ταυτόχρονα, τρακτέρ προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό.
Μάλιστα, ακούγεται ένας από τους συγκεντρωμένους να φωνάζει: «Πάτα τον, τον π@@η!».


GIPHY App Key not set. Please check settings