in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Νεκρός σε ηλικία 46 ετών ο Αστροφυσικός Νίκος Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Παπαδόπουλος, διδάκτωρ Αστροφυσικής του ΑΠΘ, σεναριογράφος και δημιουργός του αγαπημένου project Plasticobilism.

  • Χρησιμοποιώντας τα πλαστικά παιχνίδια playmobil των παιδιών του, έκανε ευφάνταστες συνθέσεις-απεικονίσεις της Ελλάδας της κρίσης και της αντίστασης. Όπως έλεγε ο ίδιος: «Χρησιμοποιώ ένα σύμβολο της αθωότητάς μας για να μιλήσω για όλα τα απάνθρωπα και σκληρά που συμβαίνουν γύρω μας».

Ήταν ο κεντρικός σεναριογράφος των σειρών Big Bang, LAPD και Η Φαμίλια, ενώ έχει γράψει επεισόδια για πάνω από 10 σειρές που προβλήθηκαν στο Mega και τον ΑΝΤ1. Το 2019 υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας. Ήταν μέλος της δημοτικής κίνησης «Ανυπακοή στις γειτονιές Αμπελοκήπων-Μενεμένης».

  • Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (25/2) στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής, στη γειτονιά του, στους Αμπελόκηπους, Θεσσαλονίκης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιώργος Παπαδάκης για Αλέξη Κούγια – «Ρε παιδιά μην βάζετε αυτή τη φωτογραφία! Μπορείτε να τη βγάλετε;»