in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ- Έφτασε στα δικαστήρια η 45χρονη οδηγός της Porsche – Οδηγείται ενώπιον του ανακριτή

Η κατηγορούμενη διώκεται για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επίδραση ναρκωτικών ουσιών.

  • Η τελευταία κατηγορία προέκυψε καθώς η ίδια ανέφερε ότι είχε πάρει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο στη συνέχεια υποστήριξε ότι της το έδωσαν στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υποστηρίζει ότι επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη βραδινή της έξοδο για διασκέδαση, αλλά δεν θυμάται απολύτως τίποτα από τη σκηνή του τροχαίου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε.

  • «Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, παρά μόνο τα αίματα στο πρόσωπό μου και τον πόνο όταν έφτασα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα ότι με είχε πάει η φίλη μου και τότε μου είπαν ότι συγκρούστηκα με άλλο αυτοκίνητο», υποστηρίζει η 45χρονη, αρνούμενη ότι εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα γράψαμε απο χθές – Δείτε το σπίτι του Αγούδημου που αγόρασε ο Αλαφούζος

“Άγιος Έρωτας” – Οι πρώτες εικόνες από τα νέα γυρίσματά στο Γαλαξίδι. Σε διπλό ταμπλό η Χλόη