in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Αγοράκι 2,5 ετών έμεινε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο για 30 λεπτά

Περιπέτεια για αγοράκι στη Θεσσαλονίκη, που έμεινε κλειδωμένο και εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητο της μητέρας του. Έντρομη η γυναίκα καλούσε για βοήθεια.

  • Η μητέρα του παιδιού κλείδωσε το αυτοκίνητο χωρίς να το θέλει και το αγοράκι δεν είχε τρόπο να βγει. Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (20/06/2024) απέναντι από τη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη. Με τον μικρό να παραμένει ψύχραιμος και τη μητέρα του, να προσπαθεί να τον καθησυχάσει από το παράθυρο, που όμως ήταν κλειστό. Η ζέστη στην πόλη, ξύπνησε φόβους για χειρότερες καταστάσεις, που όμως ευτυχώς δεν υπήρξαν.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα κατέβηκε προκειμένου να πάρει από το πίσω μέρος του αμαξιού το παιδί της, όμως έκλεισε την πόρτα άθελα της ενώ τα κλειδιά παρέμειναν μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να κλειδώσει.

  • Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, όπου η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος, καθώς η πόρτα του αμαξιού άνοιξε μετά από περίπου 30 λεπτά, με το παιδί να είναι καλά στην υγεία του.

Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Μετά το σοκ που υπέστη, η μητέρα μπήκε στο αυτοκίνητο και επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι της.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο – Συνεχίζει με άλλο ρόλο η Λαζάρου στον ΣΚΑΪ.

Μαρίνα Σάττι – Έτοιμη για την Επίδαυρο. Η φωτογράφηση και τα ηχηρά ονόματα