in

Θεσσαλονίκη – Πελάτες «έπιασαν» 35χρονο που μπούκαρε σε κατάστημα για ληστεία

Στα πράσα πιάστηκε ένας 35χρονος άνδρας που «μπούκαρε» για να ληστέψει κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε από πελάτες της επιχείρησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 35χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα μαζί με έναν συνεργό του. Οι δύο δράστες, ασκώντας σωματική βία σε βάρος της υπαλλήλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Πελάτες που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο. Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έφτασαν στο σημείο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Βίντεο – «Έγκλημα τιμής» παρακολούθησαν 200 εκατ. άνθρωποι. «Περπάτα 7 βήματα μαζί μου πριν με πυροβολήσεις»

Ζήσης Μούσιος – Η ηλικία, η «πλούσια» δημοσιογραφική πορεία και οι μεγάλες του ενοχές