in

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Χαμός με τον Χριστόφορο Κατσαδιώτη. «Τα έργα σου εξυβρίζουν την Παναγία»

Ένταση επικράτησε  στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη διαφόρων εκκλησιαστικών οργανώσεων και ιερείς πραγματοποίησαν παρέμβαση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια σεμιναρίου με κεντρικό ομιλητή τον καλλιτέχνη Χριστόφορο Κατσαδιώτη.

Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας που σημειώθηκε στο σεμινάριο εκπαιδευτικών εικαστικών καθηγητών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ίδιος ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης. Πρόκειται για τον καλλιτέχνη, τα έργα του οποίου βανδαλίστηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη από τον πρώην βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο.

Τα μέλη των οργανώσεων κρατώντας σταυρούς, εικόνες Αγίων και πανό που έφερε την εικόνα της Παναγίας διέκοψαν το σεμινάριο, φωνάζοντας συνθήματα προς το πρόσωπο του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, τα έργα του προσβάλλουν και εξυβρίζουν την Παναγία.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης επέλεξε να μην απαντήσει ή να αντιδράσει στις φωνές και τα συνθήματα.

Δες το βίντεο ΕΔΩ 

Για να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης και η άμεση επαφή με το πλήθος, ο ομιλητής αναγκάστηκε να μετακινηθεί σε μια παρακείμενη αίθουσα του θεάτρου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ευαγγελία Τσιορλίδα – Οι φωτογραφίες με μαγιό, το κορμί και η τρομερή …πίσω όψη

«Big Brother» – «Είστε όλοι φτωχοί! Και εγώ φτωχή ξεκίνησα αλλά δεν είμαι, άρα κάτι κάνετε λάθος»