in

Θέλουν ζεστό χρήμα στον ΑΝΤ1 – Η Σκορδά εκτοπίζει το μεσημβρινό δελτίο; Όλο το ρεπορτάζ…

Σας έγραψα πριν για την πρόταση – βόμβα του ΑΝΤ1 στη Φαίη Σκορδά που της έγινε στο μυστικό ραντεβού που πραγματοποιήθηκε με τον Γιώργο Λεβέντη και αφορούσε την πρόταση 12-2.

Μία ιδέα που υπήρχε έντονη και τον Ιούνιο του 2022 αλλά δεν προχώρησε ποτέ καθώς δεν τόλμησαν τότε να πειράξουν το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Τα νούμερα, όμως, των ειδήσεων τότε δεν ήταν τα σημερινά, ενώ σήμερα θα σας αποκαλύψουμε και το πραγματικό παρασκήνιο αυτής της απόφασης.

Όλα αφορούν τα χρήματα. Λείπουν από τον ΑΝΤ1 τα εμπορικά της Φαίης Σκορδά που ποτέ δεν μπόρεσε να φέρει ο Λιάγκας. Ναι μεν η πρωινή ζώνη σε νούμερα έχει δυναμική, αλλά το ταμείο δεν έχει τα χρήματα που θα έπρεπε να έχει. Από την άλλη, υπάρχει και η διάθεση να συρρικνωθεί και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο έχει καθαρή τηλεοπτική διάρκεια μισή ώρα (χωρίς τα αθλητικά, τη νοηματική, τον καιρό και τις διαφημίσεις που φτάνουν μέχρι τις 13.00).

Αν επικυρωθεί το deal της Σκορδά με τον ΑΝΤ1 για το 12.00 – 14.00, τότε μαθαίνω πως το μεσημβρινό δελτίο θα μειώσει τη συνολική του διάρκεια σχεδόν στο 30 – 40λεπτο με την καθαρή του τηλεοπτική διάρκεια να περιορίζεται στα 20 λεπτά. Και μην σας κάνει εντύπωση αν δεν αλλάξει ώρα το “Ρουκ Ζουκ”, αλλά πάει το ¨Κωνσταντίνου και Ελένης” πιο απόγευμα (τύπου 15.45 – 16.45)

Κρατήστε το: Δεν θα ρισκάρουν να πειράξουν τη Ζέτα. Όταν το είχαν κάνει το 2018 δεν τους είχε βγει σε καλό. Βέβαια, όλα αυτά θα συζητηθούν αν και εφόσον η Φαίη “κλειδώσει” στον ΑΝΤ1, πράγμα που δεν είναι και το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή καθώς με το MEGA οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Εκτός και αν…

Σε λίγο περισσότερα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκαλυπτικό – Ο Αυτιάς θα πάρει διπλάσιες ψήφους από τον δεύτερο ευρωβουλευτή

Παλαιό Φάληρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην παραλιακή