in

Θανάσης Τσαλταμπάσης – «Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα»

«Η παράσταση τώρα φτιάχνεται, έχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό έργο που ζει αιώνες τώρα, με απίστευτα νοήματα, διαχρονικά, ωραίους ρόλους, υπόθεση που σε «κρατάει». Έχει όλο το πακέτο. Είναι σε μετάφραση του Άκη Δήμου. Με τον Γιάννη Μπέζο να σκηνοθετεί, διαμάντι στα χέρια μας και έναν θίασο με πολύ κέφι. Ξεκινάμε από Ηλιούπολη που είναι ένα φανταστικό θέατρο, 5-6 Ιουλίου», είπε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού στην οποία συμμετέχει.

Και συνέχισε: «Το πιο περίεργο που μου έχει τύχει σε παράσταση σε περιοδεία είναι να πάθει black out η περιοχή, να σβήσουν όλα. Επίσης, έχει συμβεί με τον Βλαδίμηρο (Κυριακίδη) να βρέχει στο ξεκίνημα της παράστασης καταρρακτωδώς. Βγάλαμε όλη την παράσταση και ήταν ίσως το πιο δυνατό χειροκρότημα που έχουμε πάρει».

«Ο Γιάννης Μπέζος ως σκηνοθέτης είναι καταπληκτικός, είναι από τους κορυφαίους για μένα. Δουλέψαμε μαζί στο Ευτυχισμένοι Μαζί, που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές», σημείωσε αμέσως μετά.

Για τα συναισθήματα που του γέννησε η πατρότητα, αποκάλυψε: «Ως νέος μπαμπάς με δυσκολεύει ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ. Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

H playmate Βερόνικα Βασιλείου εξομολογείται – “Στο σ3ξ δεν μου αρέσουν τα ρομαντικά…”

Στέφανος Πιτσίνιαγκας – «Πλήρωσα το τίμημα της επιτυχίας, ξαφνικά έμεινα στα αζήτητα»