Θανάσης Τσαλταμπάσης – «Είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα, έχουμε ξυπνήσει με ένα παιδί παραπάνω»

2 Min Read

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno», περιγράφοντας τις πρώτες ώρες μετά τη γέννηση του γιου του, καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα, έχουμε ξυπνήσει με ένα παιδί παραπάνω. Υγιέστατο, μπαμπάτσικο, μας έφερε πάρα πολλή χαρά. Είναι λίγα τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν ξέρεις και πολλά να πεις, μόνο να νιώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη δεύτερη εμπειρία πατρότητας, παραδέχτηκε πως η γνώση της διαδικασίας φέρνει και άγχος:
«Υπήρχε η εμπειρία της πρώτης, αλλά αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Γνωρίζεις τον πόνο, γνωρίζεις τη διαδικασία και αυτό ενισχύει λίγο την κακή ψυχολογία κάποιες στιγμές. Όμως τα ξεπεράσαμε όλα, όλα πήγανε καλά».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, Αγοραστή Αρβανίτη, είπε: «Είναι πολύ καλά. Πήγαν όλα κατ’ ευχήν και ο γιατρός μας βοήθησε πάρα πολύ και ψυχολογικά».

Για τη δίχρονη κόρη τους και το πώς θα διαχειριστεί τον ερχομό του μικρού, σχολίασε: «Την έχουμε προετοιμάσει όσο μπορούμε. Είναι δύο χρονών και σίγουρα καταλαβαίνει πράγματα, αλλά ίσως και άλλα δεν τα καταλαβαίνει. Όλοι οι γονείς το βλέπουν βουνό όταν κάνουν δεύτερο παιδί, πώς θα διαχειριστείς και το πρώτο. Έχουμε αρχίσει αυτή τη διαχείριση και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά».

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που περιέγραψε την πρώτη αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του: «Τα συναισθήματα είναι τόσο πυκνά που δεν περιγράφονται με λέξεις. Νόμιζα ότι επειδή είναι δεύτερο παιδί θα είμαι πιο συνηθισμένος, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονα συγκινησιακή η στιγμή. Θα τη θυμάμαι μια ζωή, όπως και με τη Θωμαΐδα».

Share This Article